Zangweek

Je houdt van zingen, muziek,natuur en lekker eten. Je zingt graag en je hebt zin om in een ontspannen sfeer te werken aan je zangtechniek en je muzikale ontwikkeling. Je vindt het leuk om hiermee in een prachtige omgeving gedurende een week bezig te zijn.

29 juni - 5 juli 2024

Zingen op Le Vertige

Onder professionele begeleiding van zangcoach Ellen Bouwmeester en pianist/repetitor Constant Notten werk je gedurende 6 dagen aan je technische en muzikale ontwikkeling op basis van je eigen zangrepertoire. Le Vertige heeft fijne comfortabele kamers en er wordt heerlijk voor je gekookt. Tijdens de week is er ook voldoende vrije tijd voor u zelf en het ontdekken van de prachtige Auvergne.


Prijs voor de hele week vanaf €780,- met gedeelde kamer, €920,-met eigen kamer en gedeelde badkamer, €1015,-met eigen kamer en badkamer. Er is een speciaal arrangement voor niet deelnemende partners.


Als je wilt reserveren of meer informatie wilt hebben kun je gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina, een mail sturen (contact@levertige.nl) of bellen naar 0033473728668..


Verwonder-Verwenweek
Tijdens de week is er ook voldoende vrije tijd voor jezelf en het ontdekken van de prachtige Auvergne. Le Vertige heeft fijne comfortabele kamers en er wordt heerlijk voor je gekookt.


Prijzen:

-Gedeelde kamer €660,-.

-Eigen kamer gedeelde badkamer € 700 ,-.

-Eigen kamer en badkamer € 825,-.


Als je wilt reserveren of meer informatie wilt hebben kun je gebruik maken van het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina, een mail sturen (contact@levertige.nl) of bellen naar 0033473728668.


Welkom op Le Vertige

Hou jij van schrijven, natuur, wandelen, mediteren op een mooie plek in Frankrijk, in een ongedwongen sfeer met lekker eten.

Verwonder-Verwenweek

27april – 4 mei 2024


Inge de Kok is schrijfcoach en mede-eigenaar van 'Schrijfdinge', samen met Gerda en Cees, de eigenaren van 'Le Vertige' organiseren zij samen een onvergetelijke week.  Je verwondert je over dat wat je zelf schrijft middels de creatieve schrijfopdrachten, meditatiemomenten en Shinrin- Yoku (bosbaden). Ze geven je inzichten, maken je  bewust, brengen een lach of zelfs een nieuwe richting.

La Foresterie 63980 Echandelys Auvergne, France 0033-473728668 contact@levertige.nl

We horen graag van u.

 
 
 
 
 
 

* verplichte

velden