Natuurkampeerterrein

De natuurcamping van Le Vertige ligt op een weids terrein, waar een 7-tal ruime kampeerplaatsen is gecreëerd, waarvan 3 met electriciteit. De camping is vanwege het terrein, ongeschikt voor campers en grote caravans. Kampeerbusjes zijn geen probleem. Vanaf de camping heeft u een schitterend uitzicht op het gelaagde landschap en op de 50 km verderop gelegen Puy-de-Dôme en de Chaine des Puys. U kunt direct vanaf de camping de bossen en velden in lopen voor een oneindig aantal wandelingen en/of fietstochten.

Op het terrein is een zwembad met een doorsnede van bijna 4 meter en een hoogte van 70 cm. Verder is er een tafeltennistafel en een overdekt terras aanwezig. Bij slecht weer gaat de vintage-ingerichte hooizolder open, waar u kunt genieten van een potje biljart, plaatjes kunt draaien of een boek kunt lezen in één van de fijne hoekjes.


Op het terrein is een vuurplaats, waar u 's avonds een vuurtje kunt maken met sprokkelhout dat volop te vinden is in de aangrenzende bossen.

Het sanitair van de camping is ruim en comfortabel opgezet. Twee douches, twee wastafels, twee toiletten en een afwasruimte.


U kunt uw koelelementen kwijt in het vriesvak van de koelkast. De rest van de koelkast is bestemd voor drankjes die u bij ons kunt kopen. Er is gratis wifi en eveneens een oplaadpunt beschikbaar.


Gedurende de maanden juni, juli en augustus is er een broodservice. U bestelt wat u de volgende ochtend wilt hebben.

's Avonds kunt u zich inschrijven voor de "table d'hôtes", 3 gangendiner met 1/4 l wijn en koffie/thee. De maaltijden worden bereid met veelal biologische producten en groenten en kruiden uit eigen moestuin. Bij de maaltijden wordt regelmatig live-muziek gemaakt. U kunt eveneens gebruik maken van het ontbijt, dat geserveerd wordt op het zonnige terras met heerlijk uitzicht.

De camping is open van 8 juni tot 8 september.

Natuurkampeerterreinen

Sinds enkele jaren zijn wij een "Natuurkampeerterrein". Onderdeel van de Groene Koepel. Voor meer informatie hierover klik hier.
Om op ons natuurkampeerterrein te kamperen heeft u een natuurkampeerkaart nodig. Deze is samen met het Groene Boekje bij ons (€ 19,95) te verkrijgen. U heeft hiermee toegang tot alle erkende natuurkampeerterreinen in Nederland en in Frankrijk.

Klik hier voor de tarieven.

La Foresterie 63980 Echandelys Auvergne, France 0033-473728668 contact@levertige.nl

We horen graag van u.

 
 
 
 
 
 

* verplichte

velden