Chambres d'Hôtes

Le Vertige heeft 5 sfeervol ingerichte kamers. Elke kamer heeft een zitje bij het raam dat uitkijkt op de tuin, de bossen en de weilanden. De tuin met al zijn fijne plekjes geven het heerlijke gevoel om alleen te kunnen zijn. De kamers beschikken over comfortabele boxspringbedden, privé-sanitair en centrale verwarming. Linnengoed, handdoeken, toeristenbelasting, wifi en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is er in de gemeenschappelijke ruimte een bibliotheek en een kichenette voor de gasten van de kamers beschikbaar. Hier kunt u koffie en thee zetten en een eenvoudige maaltijd bereiden in de magnetron. Er staat ook een gemeenschappelijke koelkast. Uw ontbijt wordt 's morgens tussen 8 en 10 uur in de eetkamer op de begane grond geserveerd. Het brood komt dagelijks vers van de plaatselijke bakker.

De kamers

Boisgrand: 


Kleurrijke kamer, vernoemd naar het grote bos in de buurt van Le Vertige. De kamer beschikt over een ruime badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De comfortabele boxspringbedden zijn beschikbaar als tweepersoonsbed (1.60x2.00) of als twee enkele bedden. Er is een hoge tafel met 2 stoelen en een kast in de kamer.


La Maillerie:


In Franse stijl ingerichte kamer met vanuit het zitje bij het raam een prachtig uitzicht op de tuin. Vernoemd naar de beek die vlakbij door de velden slingert. De kamer beschikt over een ruime privé-badkamer, met inloopdouche, toilet en wastafel, op de gang vlak naast de kamer. Deze kamer is ook te reserveren als familiekamer voor 4 personen, u heeft dan twee kamers naast elkaar tot uw beschikking. De comfortabele boxspringbedden zijn beschikbaar als tweepersoonsbed (1.60x2.00) of als twee enkele bedden. In de kamer ensuite staan 2 losse bedden (1.20x1.90 en 0.80x2.00).


Pierres Folles:


Een van onze kamers kan zo in een "film noir" fungeren.  'Les pierres folles'  heeft een zitje met een prachtig uitzicht op de tuin. Een heerlijke kamer met een groot tweepersoonsbed (1.80x2.00) en een ruime badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De kamer is vernoemd naar de pré-historische stenen die u op eén van uw wandelingen tegen kan komen.


Cibeaudie:De kamer dankt zijn naam aan het kasteelgehucht op 200 m van Le Vertige. Een zeer ruime kamer met een gescheiden toilet en badkamer met douche en dubbele wastafel. De kamer is nostalgisch ingericht in de stijl van de 60/70 er jaren, met kast en zitje. Cibeaudie heeft net als alle andere kamers comfortabele boxspringbedden, opgemaakt als tweepersoonsbed (1.60x2.00) of als twee enkele bedden (0.80x2.00).


Deux frères:    


De grootste kamer is ook geschikt om met 3 personen te verblijven. Ze dankt haar naam aan de 'belvedère', het uitzichtpunt in de buurt. Deux frères heeft een badkamer met douche, toilettafel en toilet.  Ook deze kamer heeft de sfeer van de jaren 60 en 70. Een gezellige zithoek en kast zorgen voor een nog aangenamer verblijf.


Klik hier voor de tarieven


Let ook op onze arrangementen. Klik hier.


La Foresterie 63980 Echandelys Auvergne, France 0033-473728668 contact@levertige.nl

We horen graag van u.

 
 
 
 
 
 

* verplichte

velden