Arrangementen van 7 of 4 dagen
Een heerlijke vakantie voor een speciale prijs van 7 of 4 dagen. Je verblijft in een comfortabele kamer met eigen badkamer. 's Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar en u dineert 5 of 3 avonden bij ons (3 gangen, wijn en koffie/thee). De overige avonden kunt u in een restaurant in de omgeving eten of u kunt een eenvoudige maaltijd bereiden in de kichenette die tot uw beschikking staat (magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker).
Le Vertige ligt in een ideale omgeving voor de sportieve fietser, e-biker, mountainbiker, motorrijder en wandelaar. Er zijn veel bewegwijzerde wandelingen beschikbaar. Le Vertige is ook een startpunt om de streek te ontdekken met de auto.
Arrangement van 7 dagen:

Op basis van logies, ontbijt en diner verblijft u 7 dagen, dus een week lang, op Le Vertige. U logeert in een comfortabele kamer met eigen badkamer en toilet. We maken 5 avonden een 3-gangendiner voor u klaar, inclusief wijn en koffie/thee.
Tweepersoonskamer 335€ per persoon.
Eenpersoonskamer vooréén persoon 420€.

Arrangement voor 4 dagen:

Op basis van logies, ontbijt en diner verblijft u 4 dagen op Le Vertige. U logeert in een comfortabele kamer met eigen badkamer en toilet. We maken 3 avonden een 3-gangendiner voor u klaar, inclusief wijn en koffie/thee.

tweepersoonskamer 210 € per persoon.
Eenpersoonskamer voor éénpersoon €270.


Inbegrepen: verblijf, ontbijt, beddengoed en handdoeken, overdekte parkeerplaats voor fietsen of motoren.
Niet inbegrepen: vervoer


WELKOM OP LE VERTIGE!

La Foresterie 63980 Echandelys Auvergne, France 0033-473728668 contact@levertige.nl

We horen graag van u.

 
 
 
 
 
 

* verplichte

velden