La Maillerie


La Maillerie dankt zijn naam aan de beek die vlak bij het huis door het bos stroomt. De kamer is voorzien van boxspringbedden. De badkamer en de toilet zijn vlak naast de kamer op de gang. Met de kamer ernaast is La Maillerie ook beschikbaar als familiekamer(s) voor 4 personen. U heeft dan een eigen badkamer.

La Maillerie is een klassiek frans ingerichte kamer met een mooi uitzicht op de bossen en de weilanden. Er is een fijn zitje bij het raamLa Maillerie is voorzien van centrale verwarming.

Deze kamer kost  € 55,- voor 2 personen of € 40,- voor 1 persoon. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting, Wifi, linnengoed en handdoeken.  

Er is een gemeenschappelijke ruimte met een kleine bibliotheek, een ijskast en de mogelijkheid om thee of koffie te zetten. In de woonkamer wordt het ontbijt en de table d'hôtes geserveerd. Klik op de namen onder de foto's voor meer informatie over de kamers!     

     Deux Frères                                 Boisgrand                          Cibeaudie                          La Maillerie                      Pierre Folles