De wandelspecial

                             Een geheel verzorgde wandelvakantie op 2 locaties

Gedurende 6 dagen verblijft u op twee schitterende locaties in natuurpark Livradois-Forez, midden in de Auvergne, een wandelparadijs in het hart van Frankrijk.  Dit natuurgebied is een aaneenschakeling van afwisselende landschappen, glooiende heuvels, fantastische vergezichten en bossen.  Le Vertige en Le Sauzet zorgen voor wandelkaarten. Tijdens uw wandelingen  bewondert u authentieke dorpen en passeert u alleenstaande kapelletjes.

De twee  chambres d'hôtes bevinden zich op 20 km van elkaar, de beide accommodaties hebben ieder hun eigen charme.  Annemarie en René heten u gastvrij welkom in de verbouwde boerderij waarvan de poort dateert uit ca. 1600 van het toenmalige kasteel  Le Sauzet, 2 km van het stadje St.Germain l'Herm.  En Cees en Gerda  in de twee honderd jaar oude, verbouwde boerderij in het gehucht La Foresterie, 800 m van de dorpskern van Echandelys.

Een geheel verzorgd 6 daags arrangement in twee  uitstekende chambres d’hôtes. U kunt een ruime  comfortabele gastenkamer verwachten met privé badkamer. Een lekker ontbijt en een gevarieerd lunchpakket. 's Avonds geniet u van een heerlijke maaltijd in de sfeervolle huiskamers. Na 3 dagen verhuisd u naar het andere adres, waar u het gevoel heeft een andere vakantie te zijn begonnen.  

Een wandelvakantie voor alle seizoenen. Het voorjaar kenmerkt zich door zijn bloemenpracht en het najaar door zijn adembenemende kleuren. Bij winters weer kunt u prachtige sneeuwwandelingen maken en de elke keer weer anders bevroren beken bewonderen. In de wintermaanden kunt u vanaf 6 personen boeken voor een groepsarrangement.      

Tarief voor dit 6-daags arrangement;  €295,- pp op basis van een tweepersoonskamer.  Inbegrepen: Logies, ontbijt, 5x lunchpakket, diner, wandelroutes, gebruik wandelkaart. Niet inbegrepen: Alle overige kosten, waaronder heen- en terugreis, transfers.

We bespreken ter plekke de wandelingen die u eventueel wilt maken.. Heerlijke wandelmaanden zijn april, mei, juni, september en oktober.  In juli en augustus is dit arrangement niet beschikbaar.  U kunt een reserveringsaanvraag doen via het contactformulier, door een  mail te sturen of door simpelweg te bellen. Klik hier om op de website van Le Sauzet te komen.

Le Sauzet                     Le Vertige